īŒ”

Categorieën

9 granenmeel 1 kg

9 granenmeel 1 kg 9 granenmeel 1 kg
9 granenmeel 1 kg 9 granenmeel 1 kg
9 granenmeel 1 kg
8 Reviews | Review toevoegen
Donker stevig meergranen brood, met hele fijne pitjes.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 3,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 


9 granenmeel
 

9 granenmeel een donker meergranenbrood op basis van tarwebloem en roggevlokken, verder op smaak gebracht met verschillende zaden en vlokken (sesam, lijn, haver, gerst, soja, zonnebloem en maïs).


Recept:
500gr 9granenmeel, 290gr water, 15gr suiker, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout, klein klontje boter.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.

Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Ingrediënten:
Tarwebloem, gerstevlokken, sesamzaad, roggemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, havervlokken, gemalen maisvlokken, geroosterde sojagranules,  gerstemoutbloem, enzymen, ascorbinezuur (vitamine C).

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.572 kJ / 374 kcal - Vetten: 7,8 g - waarvan verzadigd: 1,1 g - Koolhydraten: 59,0 g - waarvan suikers: 2,5 g - Voedingsvezel: 6,3 g - Eiwitten: 13,5 g - Zout: 0,1 g.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Ineke - 19-10-2022 16:01

Heerlijk donker brood met veel granen , wel heb ik het recept iets veranderd. Voor mijn broodvorm is meel van 600gr beter .
600 gr meel
12,5 gist
2 tl zout
30 ml olijfolie inplaats van boter
320 ml water ..
voor de 2 rijs haal ik de bovenkant door de 11 granenmix
Ik gebruik een stoomoven voor de 1 ste rijs 30 min. En de 2 de rijs een uur of liefs langer

Wubbo - 12-03-2022 15:38

Top

Fred - 05-04-2021 16:07

Dit hebben we nog niet gemaakt maar het zal ook prima zijn.

RenƩ Driessen - 02-02-2021 16:10

Fantastisch brood van gebakken.

Sonja - 03-06-2020 12:40

Nog niet mee gebakken, maar ik vind het wel makkelijk dat de hoeveelheden op het pak staan

Onno - 03-05-2020 10:12

Het is niet te beoordelen want ik heb de producten nog steeds niet ontvangen. Beter kunnen jullie het met post.nl verzenden DHL is een ramp bezorger

Jan - 01-05-2020 09:39

Lekker donker stevig brood, goed van smaak.

Diana - 17-04-2020 17:48

Erg lekker ! Mooi stevig brood. Een aanrader !

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur