Categorieën

Broodmeel / Spelt brood / BIO speltbloem T65 25 kg

BIO speltbloem T65 25 kg

BIO speltbloem T65 25 kg
BIO speltbloem T65 25 kg
0 Review | Review toevoegen
Puur biologisch spelt bloem. Tussen molenstenen gemalen.

Gewicht   

25,000 KG

Standaard levertijd

1 a 2 werkdagen

€ 70,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

BIO Spelt bloem T65

Biologisch speltbloem wordt gemaakt van de witte meelkern van de geschoonde,
gepelde en raszuivere spelt en is tussen molenstenen gemalen.



Recept:
500gr speltbloem, 275gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout.

TARWE, LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar. LET OP: 100% spelt bakt moeilijker zonder broodverbeteraar in de broodbakmachine.

Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Ingrediënten:
100% biologisch speltbloem.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.528 kJ / 364 kcal - Vetten: 1,8 g - waarvan verzadigd: 0,3 g - Koolhydraten: 72,0 g - waarvan suikers: 1,8 g - Voedingsvezel: 2,0 g - Eiwitten: 14,0 g - Zout: 0,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl