īŒ”

Categorieën

Broodmeel / Volkoren brood - Volkorenmeel / BIO volkoren plus 25 kg

BIO volkoren plus 25 kg

BIO volkoren plus 25 kg
BIO volkoren plus 25 kg
1 Review | Review toevoegen
Biologisch volkorentarwemeel, met extra eiwitten 14%. Uitermate geschikt om te bakken in je broodbakmachine, voor een hoog broodvolume.

Gewicht   

25,000 KG

Standaard levertijd

1 a 2 werkdagen

ā‚¬Ā 45,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Biologisch volkorenmeel met 14 % eiwit

Biologisch volkorentarwemeel, met extra eiwitten 14%. Uitermate geschikt om te bakken in je broodbakmachine, voor een hoog broodvolume.

100% biologisch volkorenmeel met goede bakeigenschappen, gemalen uit een melange van ecologisch verbouwde tarwe,
geschikt voor het bereiden van volkorenbrood met een goed en hoog broodvolume.


Recept:
500gr volkorenmeel, 330-350gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout, 15gr suiker.

LACTOSE, SOJA EN PALMOLIE VRIJ

Ingrediënten:
Bio volkorenmeel, enzymen, tarwemoutmeel, ascorbinezuur (vitamine C).

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.
Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.387 kJ / 330 kcal - Vetten: 2,0 g - waarvan verzadigd: 0,3 g - Koolhydraten: 59,0 g - waarvan suikers: 1,0 g - Voedingsvezel: 9,0 g - Eiwitten: 14,0 g - Zout: 0,2 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
Paul - 19-10-2024 09:15

Mooi grof meel met hoog gluten gehalte, werkt goed voor mijn zuurdesembrood

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur