īŒ”

Categorieën

Broodmeel / Wit brood - Tarwebloem / Belle meuniere T65 bloem 1 kg

Belle meuniere T65 bloem 1 kg

Belle meuniere T65 bloem 1 kg Belle meuniere T65 bloem 1 kg
Belle meuniere T65 bloem 1 kg Belle meuniere T65 bloem 1 kg
Belle meuniere T65 bloem 1 kg
10 Reviews | Review toevoegen
Een T65 bloem voor het maken van stokbrood. Ook kunt u hier een gewoon wit broodje van bakken.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 2,75 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Belle meuniere T65 bloem met tarwekiemen

Een T65 bloem voor het maken van stokbrood. Ook kunt u hier een gewoon wit broodje van bakken.

Recept:
500gr bellemeuniere, 310gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.

Recept stokbrood oven:
Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng/kneed alle ingredienten voor ongeveer 10 minuten. Deegtemperatuur 25 graden. Laat het daarna 30 minuten rijzen. Verdeel je bol deeg in stukken van 350 gram. Laat het daarna rijzen voor 45 minuten. Daarna de gewenste vorm maken (stokbrood), en tussen deegkleedje/kleedje leggen. Nogmaals 60 minuten laten rijzen. Bakken: Ca. 22 minuten op 230 graden. (let op iedere oven is anders). Recept stokbrood (koude bereiding): Meng/kneed alle ingredienten voor ongeveer 10 minuten. Deegtemperatuur 22-24 graden. Laat het daarna 1 uur rijzen en sla het even door. Koel je bol deeg voor 1 dag terug in de koeling bij 6 graden, goed afdekken tegen uitdroging. Ca. 1 uur op kamertemperatuur laten komen. Verdeel je bol deeg in stukken van 350 gram. Laat het daarna rijzen voor 45 minuten. Daarna de gewenste vorm maken (stokbrood), en tussen deegkleedje/kleedje leggen. Nogmaals 60 minuten laten rijzen.

Bakken: Ca. 22 minuten op 230 graden.

Ingrediënten:
T65 tarwebloem, tarwegluten, tarwekiemen (geroosterd), tarwemoutbloem (geroosterd), tarwekiemen, tarwemoutbloem, enzymen, ascorbinezuur (vitamine C).

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.453 kJ / 346 kcal - Vetten: 1,3 g - waarvan verzadigd: 0,2 g - Koolhydraten: 68,7 g - waarvan suikers: 2,6 g - Voedingsvezel: 3,1 g - Eiwitten: 12,5 g - Zout: 1,5 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
Katja&Frans - 11-02-2024 13:05

Heerlijke korst, smaakt echt Frans en rijst heel mooi. Is makkelijk in te snijden, de korst springt mooi open. Smaakt naar meer.

Gerda - 12-05-2022 20:50

Fijn om mee te bakken, echt " krokant"šŸ˜Š

Ineke - 27-01-2021 17:13

Super lekker brood! De geur doet me denken aan een bakker waar ik altijd kom in Bretagne!

Nicolette - 10-01-2021 20:24

Heerlijk maak er verschillende soorten brood van en allemaal even knapperig. Ook maak ik er desembrood mee.

douwe - 27-10-2020 22:59

heerlijke croissants!

Ton J - 23-05-2020 16:03

Super lekker blijft lang "vers"

Jaap - 10-04-2020 12:41

Overheerlijk brood met een lekker knapperige korst.

Sonja - 09-04-2020 16:28

Stokbrood smaakte beter en zag er goed uit met dit T65 ! Snelle levering

Ben R. - 06-04-2020 06:52

Wonderful flour. Light airy dough with a nice crispy crust when making bagels.

Dikke - 16-02-2020 17:59

Wat een lekker brood kan je van deze meel bakken. Genieten!

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur