īŒ”

Categorieën

Bolino 1 kg

Bolino 1 kg Bolino 1 kg
Bolino 1 kg Bolino 1 kg
Bolino 1 kg
12 Reviews | Review toevoegen
Voor de echte Brabantse worstenbroodjes- voor ongeveer 40 worstenbroodjes

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 6,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bolino

Voor de echte Brabantse worstenbroodjes- voor ongeveer 40 worstenbroodjes

Recept: 
250gr bolino, 250gr bloem, 20gr boter, 15gr bakkerszout, 15gr droge gist, en ongeveer 250gr water.
 
Werkwijze:
Kneed alle ingredienten voor ongeveer 10 a 15 minuten. Laat het deeg 30 minuten rusten onder een theedoek.
Maak er daarna bolletjes van +/- 90 gram van, laat het daarna 1 uur rusten op kamertemperatuur.
Maak nu je gehakt klaar. Je kan je gehakt mengen met onze worstenbroodkruiden (bevat geen zout). Maak nu van je gehakt pillen van ongeveer 75 gram.
Rol na 1 uur je bolletjes uit of sla ze plat, leg dan het gehakt op je deeg.
Daarna ga je het deeg dicht vouwen als een vloeitje. Strijk daarna de worstenbroodjes in met ei.

Bakken:
Verwarm de oven voor op 250 graden en bak ze af voor ongeveer 8 a 10 minuten.
Houd je worstenbroodjes de eerste keer in de gaten want ze kunnen snel aanbakken, iedere oven in natuurlijk anders.

Ingrediënten:
Tarwebloem, weipoeder, plantaardig vet (palm), suiker, glucostroop, eigeel (gedroogd), bastardsuiker, tarwegluten, kwarkpoeder (mager), zetmeel, natriumbicarbonaat, zout, aroma, dextrose, tomatenpoeder, kruiden en specerijen (kurkuma), ascorbinezuur (vitamine C), enzymen.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.709 kJ / 407 kcal - Vetten: 11,1 g - waarvan verzadigd: 6,8 g - Koolhydraten: 63,6 g - waarvan suikers: 14,7 g - Voedingsvezel: 2,0 g - Eiwitten: 11,8 g - Zout: 6,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
Olaf Leijnse - 19-10-2023 11:25

Was op zoek naar een goed meel gezien de Koopmans wit brood recept veranderd was en echt niet meer te doen was.
Dit is een topper en aanrader.

Jeanne - 16-09-2023 20:33

supermeel voor worstenbroodjes maar ook voor andere baksels zo als koffie broodjes

Jeanne - 04-03-2023 08:42

Super meel

Emmeke - 25-02-2023 19:39

Ik heb het idee dat het recept niet volledig is, er staat niet bij hoeveel gehakt e er staat ook niet duidelijk bij of de worstenbroodjes nog moeten rijzen voor ze in de oven gaan....ik volgde het recept. Niet laten rijzen dus..... Worstenbroodjes mislukt.

Geert - 07-12-2022 12:32

Prima en smakelijk deeg voor o.a. worstenbroodjes.

Wilma Steehouwer - 08-10-2022 15:45

Hoeveel gehakt heb je nodig voor deze hoeveelheid deeg?

Mevr swinkels - 22-01-2022 17:55

Heel erg lekker, en gemakkelijk te verwerken.

Jeanne - 28-12-2021 20:51

super meel voor worstenbroodjes

Visser - 24-02-2021 15:39

Super mooie worstenbroodjes mee gebakken.

Jeanne - 04-02-2021 13:53

Super meel voor worstenbroodjes

Jeanne - 09-12-2020 10:36

Super meel heb nog nooit zoon lekkere worstenbroodjes gebakken super voor herhaling vatbaar

Ellen - 06-04-2020 19:47

Erg lekker deeg voor worstenbroodjes!

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur