īŒ”

Categorieën

Broodmeel / Wit brood - Tarwebloem / T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg

T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg

T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg
T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg
T65 Farine Fleur D'Artois 1 kg
5 Reviews | Review toevoegen
Farine Fleur D'Artois. Authentiek frans brood. T65

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 2,75 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Farine Fleur D Artois - Echt authentiek Frans stokbrood T65

Authentiek Frans brood maak je met verse T65 bloem dat rechtstreeks uit onze watermolen komt. Maar wat maakt de Franse T65 bloem nou zo bijzonder?
Dit komt doordat dit gemaakt wordt van hardere tarwesoorten. Het getal dat achter de 'T' wordt vermeld, staat voor de hoeveelheid zemelen en kiemen de bloem bevat.
Wil jij z.s.m. thuis als een ware Fransman heerlijke broden bakken? Dan is onze Farine Fleur D'Artois pérfect voor jou!
ā€‹ā€‹ā€‹ā€‹ā€‹ā€‹ā€‹
Recept:
500gr farinebloem, 310gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout.

LACTOSE, E-NUMMER EN PALMOLIE VRIJ

Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.

Recept stokbrood oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng/kneed alle ingredienten voor ongeveer 10 minuten. Deegtemperatuur 25 graden. Laat het daarna 30 minuten rijzen. Verdeel je bol deeg in stukken van 350 gram. Laat het daarna rijzen voor 45 minuten. Daarna de gewenste vorm maken (stokbrood), en tussen deegkleedje/kleedje leggen. Nogmaals 60 minuten laten rijzen. Bakken: Ca. 22 minuten op 230 graden. (let op iedere oven is anders). Recept stokbrood (koude bereiding): Meng/kneed alle ingredienten voor ongeveer 10 minuten. Deegtemperatuur 22-24 graden. Laat het daarna 1 uur rijzen en sla het even door. Koel je bol deeg voor 1 dag terug in de koeling bij 6 graden, goed afdekken tegen uitdroging. Ca. 1 uur op kamertemperatuur laten komen. Verdeel je bol deeg in stukken van 350 gram. Laat het daarna rijzen voor 45 minuten. Daarna de gewenste vorm maken (stokbrood), en tussen deegkleedje/kleedje leggen. Nogmaals 60 minuten laten rijzen. Bakken: Ca. 22 minuten op 230 graden.

Ingredienten:
T65 tarwebloem, tarwemoutbloem, enzymen.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.447 kJ / 345 kcal - Vetten: 1,2 g - waarvan verzadigd: 0,2 g - Koolhydraten: 69,5 g - waarvan suikers: 2,6 g - Voedingsvezel: 3,2 g - Eiwitten: 11,5 g - Zout: 0,9 g.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Hannie - 20-03-2023 17:31

Fijn om te gebruiken bij het maken van desem brood.

Kees - 20-10-2021 09:22

Ideaal meel om Frans brood mee te maken

Ineke - 25-01-2021 22:57

De geur van dit brood doet me denken aan de bakkerij waar ik altijd kom als ik in Bretagne op vakantie ben!

Els. - 24-02-2020 13:18

lekker knapperig brood kan in de brodmachine.

r stam - 17-01-2019 18:02

top

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur