īŒ”

Categorieën

Broodmeel / Zoet brood / Luxe brood 1 kg

Luxe brood 1 kg

Luxe brood 1 kg Luxe brood 1 kg
Luxe brood 1 kg Luxe brood 1 kg
Luxe brood 1 kg
2 Reviews | Review toevoegen
Luxe zoet wit brood, gerezen luxedeeg op basis van eieren en boter. Op basis van bloem gerekend bevat deze mengeling 16% boter en 15% ei.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 6,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Luxe brood

Gerezen luxedeeg op basis van eieren en boter. Op basis van bloem gerekend bevat deze mengeling 16% boter en 15% ei.
O.a. voor Rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken, suikertaart.

Recept: 
500gr luxebrood, 300gr water, 10gr droge gist.

TIP: bak op lichtste stand kleur broodbakmachine

Ingrediënten:
Tarwebloem, boterolie, suiker, tarwegluten, eipoeder, glucosestroop, bakkerszout, emulgator (wijnsteenzuur), melkeiwit, aroma (boter), extract van rozemarijn, enzymen, ascorbinezuur, tarwemoutbloem.

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Korstkleur: lichtste stand.
Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.766 kJ / 420 kcal - Vetten: 12,1 g - waarvan verzadigd: 7,4 g - Koolhydraten: 63,9 g - waarvan suikers: 9,9 g - Voedingsvezel: 2,4 g - Eiwitten: 12,5 g - Zout: 1,7 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
patje - 02-03-2021 14:59

top

An - 13-05-2020 15:28

zalige mix, wat suikerparels toevoegen, zeer lekker

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur