Categorieën

Raapzaad brood mix 1 kg

Raapzaad brood mix 1 kg
Raapzaad brood mix 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Een veelzijdige mix voor de bereiding van raapzaadbrood. Dit brood heeft een heerlijke crunch en nootachtige smaak, bevat omega 3 & 6 vetzuren, eiwitten en vezels.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 8,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Easy neerlandsch volkoren plus | Heeft een mooi hoog volume

Een veelzijdige mix voor de bereiding van raapzaadbrood. Dit brood heeft een heerlijke crunch en nootachtige smaak, bevat omega 3 & 6 vetzuren, eiwitten en vezels.
 

Recept:
150gr raapzaadmix, 350gr volkorenmeel, 310-330 water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout, 15gr krokantpoeder.

LACTOSE, SOJA EN PALMOLIE VRIJ

Ingrediënten:
Durumtarwemeel, raapzaad, gedroogd tarwezuurdesem, lijnzaad, tarwegluten, moutmeel (tarwe, gerst), suiker, enzymen, meelverbeteraar(s): ascorbinezuur E 300.

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur).

Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.734 kJ / 414 kcal - Vetten: 17,3 g - waarvan verzadigd: 1,0 g - Koolhydraten: 39,2 g - waarvan suikers: 6,1 g - Eiwitten: 21,9 g - Zout: 0,02 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl