īŒ”

Categorieën

Soezenmix 500 gram

Soezenmix 500 gram Soezenmix 500 gram
Soezenmix 500 gram Soezenmix 500 gram
Soezenmix 500 gram
0 Review | Review toevoegen
Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix. Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders. Zie meer info voor recept.

Gewicht   

0,500 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 5,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Soezenmix

Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix.
Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders.

Zie hieronder het recept voor overheerlijke moederdag soezen!!!!


Recept:
400 gram soezenmix, 665 gram water (45 graden).

GLUTEN, TARWE EN SOJA VRIJ

Werkwijze:
Je kunt het basis recept (zoals hierboven vermeld) aanhouden voor kleine slagroom soesjes, na het afkoelen vul je ze aan de onderkant met slagroom

Bakken:
Verwarm je oven voor op 225 graden.
Meng alles voor 6 minuten op de hoogste versnelling. Doe daarna je beslag in een spuitzak. Bedek nu je bakplaat met bakpapier of vet je bakplaat in. Spuit hier kleine ronde soesjes van
Baktijd: 25 minuten. (houd dit in de gaten want iedere oven is anders)

Werkwijze moederdag soes:  Met dit recept maak je 20 moederdag soezen
Verwarm je oven voor op 225 graden. Meng alles voor 6 minuten op de hoogste versnelling. Doe daarna je beslag in een spuitzak. Bedek nu je bakplaat met bakpapier of vet je bakplaat in.
Spuit nu een hartvorm van ca. 16cm diameter. Baktijd: 25 minuten. Begin nu aan de vulling.

Recept aardbeien bavarois vulling:
200gr bavarois aardbeien, 200gr lauw water, 1000gr ongezoete opgeklopte slagroom.

Werkwijze aardbeien bavarois vulling:
Begin met de slagroom lobbig te kloppen. Daarna meng je de aardbeien bavarois en water tot een mooi glad beslag. Daarna spatel je rustig de slagroom door je bavarois mengsel.
Doe daarna alles in een spuitzak en wacht je tot dat je soes klaar is. Even laten afkoelen en daarna doorsnijden. Nu vul je het soes hart met je bavarois mengsel. Maak hier kleine bolletjes van langs elkaar.
Daarna afwerken met stukjes aardbeien. Nu de bovenkant van je soes hart erop leggen en klaar is je moederdag soes. Even bestrooien met poedersuiker.

Geen zin in aardbeien bavarois? Kies dan gewoon voor een andere smaak.

Ingrediënten:
Maiszetmeel, plantaardige olie (palm), eipoeder, glucosestroop, natriumbicarbonaat, melkeiwit, emulgator, zout.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 2.250 kJ / 535 kcal - Vetten: 33,5 g - waarvan verzadigd: 15,9 g - Koolhydraten: 48,7 g - waarvan suikers: 1,3 g - Voedingsvezel: 0,0 g - Eiwitten: 9,8 g - Zout: 1,2 g.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur