īŒ”

Categorieën

Meel voor oa. Cake, banket, taart, muffin. / Diverse / Speculaas/pepernoten mix 500 gram

Speculaas/pepernoten mix 500 gram

Speculaas/pepernoten mix 500 gram Speculaas/pepernoten mix 500 gram
Speculaas/pepernoten mix 500 gram Speculaas/pepernoten mix 500 gram
Speculaas/pepernoten mix 500 gram
0 Review | Review toevoegen
Met onze speculaas/pepernoten mix maak je 2 dingen: Maak er heerlijke speculaas koekjes mee of de lekkere harde pepernoten.

Gewicht   

0,500 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 3,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Speculaas mix | Knapperige pepernoten mix
Met onze speculaas/pepernoten mix maak je 2 dingen: Maak er heerlijke speculaas koekjes mee of de lekkere harde pepernoten.

LACTOSE, SOJA EN PALMOLIE VRIJ

Recept:
500gr speculaasmix, 125gr roomboter (ongezoute), 30gr karnemelk.

Werkwijze speculaas:
Meng alle ingredienten tot een geheel. Leg daarna je bol deeg een half uur in de koelkast om het op te laten stijgen.
Rol daarna je bol deeg uit tot een halve centimeter dikte en steek daarna de gewenste vorm uit.
Leg ze daarna op een met bakpapier beklede plaat en smeer ze in met ei. Eventueel wat amandelschaafsel erop leggen.

Bakken speculaas: 150 graden. Baktijd: Ongeveer 30 minuten.

Recept knapperige pepernoten:
500gr speculaasmix, 100gr water, 75gr honing.

Werkwijze pepernoten:
Meng alle ingredienten met de hand tot een stevige bol. Let op het deeg is een beetje stijf. Maar dit hoort zo te zijn. Bekleed je bakplaat met bakpapier.
Draai nu balletjes van het deeg en leg ze op je bakplaat. Smeer ze in met een beetje olie. Druk ze niet plat want dat gebeurt met bakken vanzelf.
Laat de pepernoten afkoelen want alleen dan worden ze lekker knapperig.

Bakken: 200 graden. Baktijd: ongeveer 15 minuten.

Ingredienten:
Tarwebloem, banketbloem, basterdsuiker, speculaaskruiden, bakpoeder, bakkerszout.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.874 kJ / 448 kcal - Vetten: 11,3 g - waarvan verzadigd: 5,5 g - Koolhydraten: 77,9 g - waarvan suikers: 31,0 g - Voedingsvezel: 1,8 g - Eiwitten: 5,3 g - Zout: 0,6 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur