īŒ”

Categorieën

Broodmeel / Wit brood - Tarwebloem / Super bloem 5 kg

Super bloem 5 kg

Super bloem 5 kg
Super bloem 5 kg
29 Reviews | Review toevoegen
Tarwebloem met extra eiwitten | super patent (14% eiwit)

Gewicht   

5,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 8,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Super patent (14% eiwit)

Recept:
500gr bloem, 300gr water, 15gr suiker, 8gr droge gist, 7,5gr bakkerszout, klein klontje boter.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Ingredienten:
Tarwebloem, ascorbinezuur (vitamine C), enzym.

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.
Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.494 kJ / 356 kcal - Vetten: 1,1 g - waarvan verzadigd: 0,4 g - Koolhydraten: 71,0 g - waarvan suikers: 0,0 g - Voedingsvezel: 4,0 g - Eiwitten: 14,0 g - Zout: 0,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
Mariƫlle - 16-09-2024 08:02

Goede bloem om aan te vullen bij andere broodsoorten. Fijn dat het meer eiwitten bevat.

Martine De Baer - 10-02-2024 11:51

Super bloem met prima resultaat.

Cristjen Lai - 24-07-2023 12:12

Tried a few different flour but by far this is my favourite. Very good for making bread especially if you are making bread with long or slow fermentation method. The high protein that this flour has is also very nice for making bread of high dehydration dough.

Ernest v Schagen - 20-07-2023 09:07

Gebruik dit al jaren

Ria - 05-07-2022 11:48

Hele fijne bloem !! Gebruik het al jaren

Albert Wagenaar - 30-06-2022 11:14

Goede bloem! Gebruik hem voor diverse baksrls maar mijn fryske sukerbole is perfect..nooit eerder zoon goed resultaat

Joop van de Vrede - 25-03-2022 12:46

goed product verwerk tprima

Pieter - 06-02-2022 22:39

Lekker brood

Lia - 12-01-2022 13:28

Fijne bloem om te bakken

Frank - 21-12-2021 14:53

Maakt z'n naam meer dan waar. Door het hoge eiwitgehalte rijst m'n desembrood uitstekend, is nog nooit zo mooi uit de oven gekomen. Heb al het nodige geprobeerd, maar dit is tot nu toe de beste voor mij. Ik meng 'm met volkoren- rogge- of ander meel/bloem.

Marta - 25-07-2021 09:37

de beste bloem voor zuurdesembrood, rijk aan eiwitten

donald - 08-07-2021 14:05

goede kwaliteit en meerderen malen gehad heel konstand

Kees - 10-06-2021 06:54

Zoals het al gezegd wordt, Super bloem.

donald - 05-06-2021 12:50

prima kwaliteit en goed tolerant

Kees - 10-04-2021 08:54

Prima bloem.
Hoog eiwitgehalte.
Ik gebruik het oa in desembrood.

willy - 01-02-2021 22:56

prima, anders zou ik het niet meer bestellen.

Wimpie - 01-01-2021 16:10

Uitstekende bloem. Heel erg fijne bloem. Uitstekend voor oliebollen. Smaken uitmuntend.

Rob - 26-10-2020 07:23

Gebruik ik als mijn basis bloem. Deze bloem in combinatie met verse gist, geeft een prima resultaat.

Liesbeth van der klij - 30-07-2020 14:51

De naam zegt het al, heel fijn gemalen, geweldig.

Jet - 05-07-2020 22:25

Heel fijn hoog eiwit gehalte lte

Gerard - 21-05-2020 16:36

Goede bloem

ellen - 18-05-2020 10:37

Doet wat het beloofd; rijzen!

RenƩ - 06-04-2020 09:35

Uitstekende bloem. Goed verwerkbaar en prima brood mee te bakken.

Van den block j - 05-04-2020 19:29

Heel heel lekker brood goede smaak een aanrader

Els van Kroonenburg - 13-04-2019 13:43

Prima bloem. Gebruik deze bloem voor heel veel broden en broodjes. Dik tevreden!!

A - 05-12-2018 13:22

Uitstekend !!! Ik gebruik de bloem al jaren.

Marielle Verbeek - 25-09-2018 10:50

Fijne vettige bloem (blijft goed liggen als je schept), ik gebruik het om zelf broodjes te bakken, voor pannenkoekenbeslag en als ik zelf pasta maak. Top!

Sanders - 29-01-2018 20:11

Uitstekende kwaliteit

Marielle - 21-01-2018 15:26

Deze bloem is van prima kwaliteit en ik gebruik hem voor van alles: pasta, pannenkoeken, broodjes, koekjes, taarten, roux, pizza enz. Ik kan hem iedereen aanbevelen; beter dan de geraffineerde supermarkt-bloem! Gezond bezig hiermee!

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur