īŒ”

Categorieën

Diverse meel / Vegan brood 1 kg

Vegan brood 1 kg

Vegan brood 1 kg Vegan brood 1 kg
Vegan brood 1 kg Vegan brood 1 kg
Vegan brood 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Speciale mix voor vegetarisch brood, veggiebars, granola en andere vegane specialiteiten.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 6,95 *
ā‚¬Ā 4,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

VEGGIEKORN® bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en wordt zonder bakkersgist vervaardigd, wat daarmee niet alleen interessant is voor veganisten maar ook voor consumenten met speciale voedingswensen. Naast dat het veganistisch, lactosevrij en gistvrij is, geven de grote hoeveelheid granen en zaden in VEGGIEKORN® een lekkere stevige structuur en een grove bite. De mild nootachtige smaak en goede bite valt bij iedereen goed in de smaak.


Recept:
1 kg veggie, 80gr moutpoeder, 15gr bakkerszout, 840gr water

Bereidingswijze compact brood:
Meng alle ingredienten voor ongeveer 4 minuten langzaam (machinaal). Deegtemperatuur: 26 graden. Verwerking: Met natte handen vormen en in broodblik doen (afmeting 28x12x8 cam).
Laat het deeg in de vorm ongeveer 120 minuten rusten bij 26 graden. Bakken het liefste met stoom: 190 graden voor 90 -120 minuten.
Het brood laat je 1 dag staan voordat je het gaat snijden. Hierna het brood koel bewaren.

Werkwijze veggiebar:
600gr veggie, 375gr amandelstiften, 250gr cranberrys, 150gr witte bastardsuiker, 75gr pompoenpitten.
Begin eerst met het mengen van 250gr water (20graden) en 150gr moutpoeder. Daarna meng je alle bovenstaande ingredienten en voeg je het water mengsel toe.
Dit meng je tot een massa voor ongeveer 1 minuut. Daarna verdeel je het op een bakpapier beklede plaat.
Bakken 180 graden voor 30 minuten. Direct na het bakken snijden.

Werkwijze granola:
1 kg veggie, 350gr havervlokken, 120gr amandelschaafsel.
Begin met het mengen van 120gr zonnebloemolie en 370gr moutpoeder. Meng dan de andere ingredienten goed en voeg als laatste de olie/mout mengsel toe.
Bakken: 120 graden voor 35 minuten (halverwege de granola omschudden).

Ingrediënten:
Havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutvlokken, pompoenpitten, vlozaad, sesamzaad, gepofte spelt, appelvezel, zuurteregelaar E262.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.440 kJ / 343 kcal - Vetten: 1,7 g - waarvan verzadigd: 0,4 g - Koolhydraten: 64,6 g - waarvan suikers: 0,6 g - Voedingsvezel: 5,0 g - Eiwitten: 13,0 g - Zout: 0,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur