īŒ”

Categorieën

Glutenvrij meel / Woud glutenvrij all-in 1 kg

Woud glutenvrij all-in 1 kg

Woud glutenvrij all-in 1 kg Woud glutenvrij all-in 1 kg
Woud glutenvrij all-in 1 kg Woud glutenvrij all-in 1 kg
Woud glutenvrij all-in 1 kg
3 Reviews | Review toevoegen
Woud donker meergranen met zonnebloempitten, lijnzaad en gierst. 100% gluten, lactose en soja vrij.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 9,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Woud donker meergranen glutenvrij
Met zonnebloempitten, lijnzaad en gierst.

100% gluten, lactose en soja vrij.

Onze glutenvrij all-in meel soorten zijn getest met een panasonic broodbakmachine (glutenvrij programma) dit programma werkt goed voor dit meel.
Houd wel precies dezelfde ingredienten aan zoals vermeld staan op het recept!
Anders lukt het niet om dit product te bakken.


Recept broodbakmachine panasonic:
350gr glutenvrij, 300 - 320 gr water (26-27 graden), 40ml zonnebloemolie.

Houd precies het recept aan zoals hierboven vermeld staat, dus ook de temperatuur van het water. En gebruik zonnebloem olie. (dit komt zeer nauwekeurig).
TIP: Meng als eerste alle ingredienten in een kom. En doe daarna je glutenvrij mengsel in de broodbakmachien. Kies dan het glutenvrij programma op je panasonic broodbakmachine.


Recept oven:
500gr glutenvrij, 530gr water, 55ml zonnebloemolie.

Werkwijze oven:
Meng alle ingredienten voor 1 minuut in de laagste stand, daarna nog een keer 6-8 minuten op de middelste stand. Weeg meteen het deeg af op 450 gram.
Laat daarna je bolletje deeg rijzen voor ongeveer 50-60 minuten op 32 graden.

Bakken:
230 graden aflopend naar 220 graden gedurende 50 a 55 minuten. Houd het de eerste keer goed in de gaten, iedere oven is namelijk anders.

Ingredienten:
Tapiocazetmeel, maiszetmeel, rijstebloem, aardappelzetmeel, plantaardige vezel, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, gedroogde gist, zout, suiker, maisbloem, caramel, glutenvrij mout.

Sorteren op:

Review toevoegen
Anjo - 16-07-2024 14:27

Heerlijk brood, lekker luchtig. Alleen heb ik wel het recept aangepast. 333 gr. woud gluten vrij, aanvullen tot 500 gr. met glutenvrije bloem. 375 ml water. 12 gr. gist 20 gr. cranberryā€™s dessertlepel knuspie mix en 20 gr. hazelnootstukjes. + 40 gr. boter. 70 min. Bakken op 220 graden in een Emile henry bakvorm (de ronde bakvorm) ā¤ļø

YvonneM - 18-04-2024 19:54

Top product waar je een heerlijk brood mee kunt bakken.
In 1 woord geweldig

YvonneM - 05-04-2024 15:43

Wat een heerlijk brood en fijne meel om mee te werken.
Een werkelijke zoektocht heb ik afgelegd voordat ik hier terecht kwam
dit had ik veel eerder moeten weten!
Dankjewel voor jullie top glutenvrij meel en mix voor brood. Cake enz.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden en verzenddagen tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open! Zowel de webshop als de winkel in Boxtel. Zie hieronder de feestdagen openingstijden.

Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden. 
 

Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur