Harde wenerdeeg. Ook speciaal voor appeltaart te maken. Koekjes en gevulde koeken.
Maak je eigen kookpudding nu met onze kookpudding vanille. Heerlijk van smaak en makkelijk om te maken.
100% Zetmeel | Koud bindmiddel wordt gebruikt om de draagkracht van een product te verbeteren. Bijvoorbeeld in cake of als bindmiddel van een natte vulling, bijvoorbeeld...
Maak nu makkelijk zelf je eigen kruidkoek.
Een lekker borrel broodje op basis van kaas. Recepten voor kaas-uienbroodje en cheese & doritos chips broodje.
O.a. voor het maken van jam. Doseren 0,8 - 2,0 %
Onze klop-klop zorgt voor een mooi stevige slagroom en het voorkomt dat je bodem van je taart niet zacht wordt. Werkwijze: Meng de kopkop met het warme water. Voeg daarna pas de...
Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix. Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders. Zie meer info voor...
Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix. Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders. Zie meer info voor...
Met onze speculaas/pepernoten mix maak je 2 dingen: Maak er heerlijke speculaas koekjes mee of de lekkere harde pepernoten.
Maak nu gemakkelijk zelf de aller lekkerste Créme brûlee. Dit doe je heel gemakkelijk met melk en slagroom.
Een 100% vegan botercreme en bavarois poeder.
Kant en klaar, alleen nog water toe voegen. Zwitserse room is een combinatie van banketbakkersroom en slagroom. Daardoor is deze zeer luchtig van structuur en vol van smaak. Te...
Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden.
Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur
1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten
Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur