Glutenvrij meel
Boekweitmeel is rijk aan eiwitten en vezels. Het wordt o.a. gebruikt voor pannenkoeken, poffertjes, wraps en natuurlijk balkenbrij.
Rijstebloem wordt in sommige recepten gebruikt en wordt ook gebruikt als strooibloem. Dit voorkomt dat je deeg blijft plakken op je werktafel, rijsmandje of rijsdoek.
Rijstemeel kun je gebruiken in allerlei bakwaren zoals brood, pannenkoeken, cake, taarten, poffertjes en nog veel meer.
Ons bruine rijstmeel is 100% biologisch, het wordt gemaakt van ongekookte zilvervliesrijst. De ongekookte zilvervliesrijst wordt gemalen tussen molenstenen, het heeft een...
Ons witte rijstmeel is 100% biologisch, het wordt gemaakt van ongekookte witte rijst. De ongekookte witte rijst wordt gemalen tussen molenstenen, het heeft een neutrale smaak....
Psylliumvezels worden, opgelost in wat water, gebruikt als bindmiddel en als natuurlijke verbeteraar in brood en gebak. Ze geven een smeuïge textuur aan gebak en brood.